انتزع مشروع مركز الملك سلمان للإغاثة والأعمال الإنسانية "مسام" لتطهير الأراضي اليمنية من الألغام، 815 لغماً خلال الأسبوع الثاني من شهر أكتوبر 2025م، زرعتها المليشيات الحوثية الارهابية في مختلف المحافظات.
أكدت وكالة غوث وتشغيل اللاجئين الفلسطينيين (الأونروا)، أن أكثر من 8 آلاف معلم تابعين لها في قطاع غزة مستعدون للمساعدة في عودة الأطفال إلى التعلم واستئناف تعليمهم.
أعلن البيت الأبيض، تمديد برامج الإعفاء من الرسوم الجمركية المطبقة على بعض كبرى شركات تصنيع السيارات الأمريكية في إطار جهود إدارة الرئيس دونالد ترامب لتعزيز الصناعة المحلية والحد من التأثيرات السلبية للرسوم الجمركية.
تعادل باريس سان جيرمان مع ضيفه ستراسبورغ بثلاثة أهداف لكل منهما في المباراة التي جمعتهما على ملعب حديقة الأمراء بالعاصمة باريس في الجولة الثامنة من الدوري الفرنسي لكرة القدم.
RIYADH-SABA
President Abd-Rabbu MansourHadi along with Vice President Ali Mohsen and Prime Minister Ma'een Abdulmalik Hadi received Saturday Minister of Defense of Saudi Arabia Khaled bin-Salman on common concern issues.
President Hadi confirmed deep-rooted Yemeni-Saudi relations and means of improving them, pointing to permanent strategic consistence between the two countries to face Iran's influence.
For his part, Prince Khaled confirmed his pleasure for meeting with President, confirming permanent and fixed support to Yemen and its legality until realizing security and peace across Yemen.
He also praised President Hadi's wisdom and keenness on dialogue in different issues, confirming that Yemen's security is undivided part of Saudi security and security of the Gulf.